Hjem » Uteliv » Jazzklubber

Jazzklubber

Pizza Express Jazz Club

pizza

Pizza Express Jazz Club er en av de mest populære Jazz klubbene i London. Stedet er unikt i en liten kjeller hvor du også kan spise Pizza. Jazz klubben har eksistert i over 35 år og har sitt eget band i tillegg til å tilby publikum Londons mest spennende talenter. Adresse: 10 Dean st, Soho Telefon: 0171 439 872   Read More »

Jazz After Dark

jazz_after

Jazz After Dark ligger i Soho og er en Cocktail Bar, en restaurant og en Jazzklubb. Stedet har eksistert siden 1985, og er i dag like populært. Bandet «Hot Blues & Latin» spiller hver kveld. I tillegg er det live-konserter 6 dager i uka med ulike jazz og blues-artister. Jazz After Dark reklamerer med god stemning, koselig interiør, topp live-musikere ... Read More »

The Wortex Jazz Club

wortex

The Wortex Jazz Club har eksistert i over 20 år, og ligger i nord-Londons område Dalston. Jazzklubben har konserter 7 dager i uka, og legger spesielt vekt på unge jazzmusikere og lokale talenter som fremfører moderne jazz. Stedet har også ofte besøk av jazzmusikere i verdensklassen. Konsertene starter vanligvis kl. 2045 og varer i halvannen time. The Wortex Jazz Club ... Read More »

Ronnie Scott’s Jazz Club

ronnie

Ronnie Scott’s Jazz Club er en av de eldste jazzklubber i verden. Ronnie Scott (1927 – 1996) var en britisk jazz-saksofonist som startet Jazz Club i London første gang i 1959. I 1965 åpnet han klubben i Frith Street i Soho, der den også befinner seg i dag. Ledende jazzmusikere fra hele verden har hatt live-opptredener i klubben som bl.a. ... Read More »