Hjem » Kino

Kino

Prince Charles Cinema

prince_charles

Prince Charles Cinema er en populær og uavhengig kino som tilbyr publikum en kino-opplevelse til en lavere pris enn ved andre kinoer. Kinoen har eksistert siden 1991, og har én sal med 471 sitteplasser. Salen har mørkerødt interiør, med behagelige plysjstoler og god plass til beina. Når man kjøper billett til en forestilling ved kinoen, kan man sette seg hvor ... Read More »

Apollo West End

apollo

Kinoen Apollo West End har hele 5 kinosaler i ulik størrelse. Den største salen har 168 sitteplasser. Dette er en topp moderne kino med store, komfortable stoler og god plass til beina. Apollo West End har vanligvis 4 forestillinger hver dag. Kinoen viser for det meste nye filmer, både for voksne og barn. For mer info og billettbestilling: www.apollocinemas.co.uk  eller ... Read More »

Electric Cinema

electric_cinema

Electric Cinema byr på en unik og mer behagelig kino-opplevelse. Kinosalen har skinnstoler med pall til føttene, bord til å sette mat/drikke på og en bar. I baren kan man kjøpe øl, vin, champagne og snacks. Baren stenger ca. 5 min. før forestillingen starter. Lengst bakerst i kinosalen finnes det et par 2-seters sofaer, men disse blir fort reservert. Kinosalen ... Read More »

BFI IMAX

bfi_imax

BFI IMAX ligger ikke langt unna kinosenteret BFI Southbanks. Kinoens høye og runde bygning ligger plassert i en rundkjøring, og er blitt et landemerke for Waterloo-området . BFI IMAX har Storbritannias største kinolerret, som er på hele 20 x 26 meter. I tillegg brukes det 3D-teknologi, slik at publikum får får en følelse av å være «inni» filmen. Kinosalen har ... Read More »

BFI Southbank

bfi

BFI Southbank Kinosenteret BFI Southbanks drives av British Film Institute, og het tidligere «The National Film Institute». Senteret har 3 kinosaler i ulik størrelser, der den største salen har 450 sitteplasser. BFI Southbanks er et av verdens største kinosentre, og der vises det mer enn 1000 filmer pr. år. Det vises både nye og klassiske spillefilmer fra hele verden, samt ... Read More »