Hjem » Shopping » Kjøpesentre

Kjøpesentre

The Brunswick Center

The Brunswick Center er et av de aller nyeste shopping-sentrene i London – og det mest spesielle. Det ligger i den historisk og kulturelt interessante bydelen Bloomsbury – ikke langt fra The British Museum og Covent Garden. Senteret er av den grunn litt utradisjonelt utformet. Her er det lagt sterk vekt på avslappende atmosfære. Fra en sentral utendørs-aveny kan man ... Read More »

Plaza Shopping Centre

Plaza Shopping Centre (eller bare «The Plaza») ligger midt i Oxford Street – med andre ord i sentrum av Londons travleste shopping-strøk. De fleste forretningene i The Plaza har fokus på moteklær og sko. Følgende kjeder er representert: Oasis, Jeans West, Warehouse, Uniqlo, POSH, Evans, High & Mighty, Modo Street Wear og Sports World. I det hele tatt kan man ... Read More »

Bluewater shopping center

Det gigantiske kjøpesenteret Bluewater er plassert i nord-vestre Kent, og ligger rett utenfor stor-Londons motorvei-ring M25. Senteret ble åpnet i 1999 og er et av Storbritannias og Europas største shoppingsentre. Senteret ligger i en dal omgitt av innsjøer og parker. Bluewater har 330 butikker, 13000 parkeringsplasser, og ikke mindre enn 40 kafeer og restauranter. Kjøpesenteret er formet som en trekant, ... Read More »

Brent Cross Shopping Centre

Brent Cross Shopping Centre (som også blir kalt Brent X) ligger nord for London, og er det første store kjøpesenteret som ble bygget i Storbritannia, etter inspirasjon fra Amerika. Senteret åpnet i 1976 og ble senere utvidet i 1995. Kjøpesenteret Brent Cross har i dag 120 butikker og kafeer/restauranter. Vareutvalget er stort, med butikker som selger moteklær, mat, sko, gaveartikler, ... Read More »