Hjem » Shopping » Markeder

Markeder

Camden Market

camden

Camden Market (eller aller helst Camden Markets, siden det i realiteten er snakk om flere markeder i det området av nord-vest-London som kalles Camden Town) er en den britiske hovedstadens mest populære severdigheter. Da turistbyrået VisitBritain i 2006 ba nordmenn kåre sine favorittsteder i London, havnet faktisk Camden Market helt på topp. I gjennomsnitt er 300.000 besøkende innom Camden Market ... Read More »

Borough Market

Borough_Market

Borough Markets historie strekker seg helt tilbake til 1200-tallet, og er det eldste markedet i London. Opprinnelig var det et marked for grønnsaker og frukt, men etter hvert kom andre landbruksprudukter også til. I dag er det et velassortert matvaremarked, der det også finnes restauranter som serverer velsmakende retter fra alle verdenshjørner. Som råvaremarked er Borough Market kanskje Storbritannias fremste, ... Read More »

Portobello Road

portobello

Portobello Road ligger i Notting Hill i vestre London. Dette er en handlegate som hver lørdag har et stort og fargerikt gatemarked med salg av antikviteter, frukt- og grønnsaker, nye og brukte klær, smykker, musikk, leker, diverse «krimskrams» m.m. I tillegg til markedet har Portobello Road mange spennende butikker man kan titte innom. Markedet er ikke spesielt billig, slik som ... Read More »

Spitalfields Market

spitalfields

I Londons East End, finner man området Spitalfield. Her ligger Old Spitalfields Market, et innendørsmarkedet med over 70 salgsboder omgitt av små butikker som i hovedsak selger moteklær, kunsthåndverk og gaver. Markedsbodene har et stort utvalg av smykker, klær (både nye og brukte), økologisk mat og hudpleieprodukter, møbler, musikk, leker, bøker, antikviteter og New age-produkter. Spitalfields Market er et populært ... Read More »