Hjem » Uteliv » Nattklubber

Nattklubber

Notting Hill Artsclub

Dette er ingen tradisjonell nattklubb – og den holder heller ikke like lenge åpent utover natten som andre klubber. Den er likevel verd et besøk på grunn av sin spesielle, uformelle atmosfære og varierte program. Her skjer det noe alle ukens dager, og det er også mulig for utøvende musikere å få avspilt sine demoer eller selv opptre på scenen ... Read More »

93 Feet East

93 Feet East er en «funky East End» nattklubb. Stedet kan tilby gjestene et variert program med noe som skjer hver eneste kveld. I helgene er dette et populært sted med masse folk og god stemning. Nattklubben veksler mellom live-konserter og DJ’s som spiller musikk. 93 Feet East har et stort hovedrom, «The Main Hall», med scene for opptredener, en ... Read More »

Mahiki

Nattklubben Mahiki har rykte på seg som et møtested for kjendiser. Bl.a. er prinsene Harry og William sett her flere ganger, og klubben skryter også av å ha hatt Scarlett Johansson og Paris Hilton på gjestelista. Klubben er ellers – som navnet antyder – Stillehavs-inspirert med et umiskjennelig Tahiti-/Hawaii-preg. Det er et typisk cocktail-sted, der Piña Colada er blant favorittene ... Read More »

Traffic

Nattklubben Traffic er relativt ny, men har likevel opparbeidet seg et godt rykte som treffsted – særlig fordi noen av Londons mest kjente DJ’s har latt seg engasjere her. Klubben ligger i det sentrale West End-strøket Holborn, i første etasje i den staselige bygningen Victoria House. Interiøret er moderne og lokalene romslige. Når det gjelder musikk-genre, har Traffic spesialisert seg ... Read More »

Pacha

Pacha er en verdensomfattende nattklubbkjede som også har en avdeling i Westminster, London. Nattklubben ligger i en historisk bygning fra 1920-tallet. Stedet er smakfullt innredet, og blir omtalt som stilfullt og sofistikert. Pacha har 2 dansegulv, og er designet som en ballsal. Nattklubben legger vekt på glamour, så husk pent antrekk! Noen av verdens beste DJ’s har gjesteopptredener her. Både ... Read More »