Hjem » Uteliv » Puber og barer

Puber og barer

Waxy O’Connors

waxy

Waxy O’Connors er en populær irsk pub som mange turister besøker når de er på ferie i London. Dette er et travelt sted som har 4 barer og et hyggelig interiør. Selv om puben er fordelt på hele 6 etasjer, kan det likevel være vanskelig å finne en ledig sitteplass. Stedet har live-musikk hver søndag kl. 1930, der det spilles ... Read More »

Fifty Five bar and lounge

fifty

Dette er en av Londons beste «Cocktail og DJ Bars». Her spilles det pop/rock musikk fra 70-tallet og frem til i dag. Stedet selger øl, vin og drinker (har ikke mindre enn 180 forskjellige cocktails å velge mellom). En fin atmosfære i lokalet og god musikk. Fifty Five Bar and Lounge er også kjent for å ha Londons beste «Happy ... Read More »

The Harp

harp

Mellom Leicester Square og Covent Garden finner man The Harp, som er en liten og hyggelig tradisjonsrik pub. Stedet har enkel matservering. Dette er en pub som appellerer til alle typer av mennesker. Veggene er dekorert med portretter og speil. I lunsjtiden kan det imidlertid være vanskelig å finne en sitteplass. God stemning og vennlig ansatte. Åpningstider: Mandag til lørdag ... Read More »

Ye Olde Mitre

mitre

Ye Olde Mitre er en historisk pub fra 1546, og muligens den eldste (og den beste?) puben i London. Det sies at Dronning Elisabeth I danset her i sin tid. Lokalet har tidligere blitt anvendt både som fengsel og hospital. Puben er kjent for sitt hyggelige interiør og trivelige pubverter. Det serveres små matretter/snacks her, men først og fremst kommer ... Read More »

Old Shades

shades

I Westminster finner du stedet Old Shades, som er en viktoriansk pub med skinnstoler og eikepanel på veggene. Klientellet er en blanding av lokale innbyggere som tar seg en øl etter arbeidstid, og nysgjerrige turister som tilfeldigvis har funnet veien hit. Old Shades har hyggelige pubverter, og er kjent for å selge øl og vin rimeligere enn andre puber. Her ... Read More »