Hjem » Restauranter

Restauranter

Rainforest Café

Reiser man med barn i en storby som London, er det ikke alltid like vellykket å gå på en tradisjonell restaurant. Da kan Rainforest Café, som ligger sentralt i nærheten av Piccadilly Circus, være et alternativ. Som navnet antyder, er regnskogen den store inspirasjonskilden her. Mens man spiser, kan man se animasjoner av eksotiske og spennende dyr og lytte til ... Read More »

Butler’s Restaurant

Trivelig restaurant beliggende i Chesterfield Mayfair Hotel i nærheten av Green Park – et 4-stjerners eldre hotell i tradisjonell engelsk stil. Butler’s Restaurant tilbyr europeiske og britisk-inspirerte retter til overkommelige priser. Og mens man spiser, kan man lytte til levende jazz-inspirert musikk fra restaurantens egen pianist. Atmosfæren er ellers rolig og vennlig. Gjennomsnittsprisen på en 3-retters middag ligger rundt £50, ... Read More »

Arbutus

En relativt ny restaurant i Soho, sentralt i Londons West End. Restauranten åpnet i 2006, og den har satset på en kombinasjon av kvalitet, trivelig atmosfære og et rimelig prisnivå. Arbutus mottok i 2006 og 2007 flere priser og ble kåret til årets restaurant 2006 av magasinet Time Out. Mange er innom her før teater- og kinobesøk, og Arbutus tilbyr ... Read More »

Gordon Ramsey at Claridge’s

Gordon Ramsey (f. 1967) har i løpet av de siste årene seilt opp som Englands kjendiskokk nr. 1. Han har skrevet flere kokebøker, og har siden 2004 ledet populære matprogrammer på flere TV-kanaler (først og fremst Channel 4 og ITV). Han startet sin første restaurant i Chelsea i 1998. Etterhvert har han bygget ut en hel kjede av restauranter. Flere ... Read More »

The Chancery

The Chancery er en moderne og liten restaurant i nærheten av Holborn, som serverer europeiske retter. Restauranten har fisk, kjøtt, kyllingretter og lam på hovedmenyen, og har mange forretter å velge mellom. Menyen skiftes ut hver 2. måned. Interiøret er moderne i sort og hvitt, stolene er i sort skinn med høye stolrygger. Det finnes også en coctailbar i tilknytning ... Read More »

Le Gavroche

Le Gavroche er en fransk restaurant i luksus-klassen, som har eksistert siden 1967. Restauranten ligger i det fasjonable området Mayfair, Westminster. Le Gavroche har to stjerner i Michelinguiden (eller Guide Rouge som den også heter). Selv om stedet er dyrt, er mat, drikke, service og den eksklusive atmosfæren av ypperste kvalitet. Pris: Man betaler i gjennomsnitt £74 pr. person for ... Read More »

Zafferano

Dette er en av Londons beste italienske restauranter. Zafferano serverer både fisk, kjøtt og pastaretter. Stedet har relativt lave priser, og det er alltid mye folk her. Forhåndsbestilling av bord i god tid er derfor nødvendig, og kan gjøres på telefonnr. 087 1223 8114 I tillegg til god mat fra det italienske kjøkken, har restauranten koselig interiør, vennlige kelnere og ... Read More »

Fish Central

Dette er en restaurant som har eksistert siden 1968, og den tilbyr nydelige fiskeretter og sjømat til en rimelig pris. Du kan selv bestemme om du vil ha fiskeretten stekt, røkt eller kokt. Den tradisjonelle britiske retten Fish’n Chips, som består av stekt fiskefilet med pommes frites, finnes også på menyen. Stedet serverer i tillegg litt mer eksotiske fiskeretter. Restauranten ... Read More »