Hjem » Teater og musikaler » Queen’s Theatre

Queen’s Theatre

queens

Queen’s Theatre ligger i West-End, rett ved siden av Gielgud Theatre.
Dette teateret ble første gang åpnet i 1907, men måtte stenge i 1940 da fasaden ble truffet av en tysk bombe under den 2. verdenskrig. Queen’s Theatre ble gjenåpnet i 1959 og med nyog moderne fasade, men interiøret er bevart i edwardiansk renessansestil.

Teateret har i dag 989 sitteplasser fordelt på 2 nivåer.

Siden april 2004 har Queen’s Theatre vist musikalen «Les Misérables». Forestillingen ble i 18 år vist ved et annet teater i West-End, men har nå daglige forestillinger frem til 25. april 2009 ved Queen’s Theatre.
«Les Misérables» er skapt av Alan Boubil og Claude-Michel Schonberg. Den er basert på en roman av Victor Hugo, som ble skrevet i 1862.

«Les Misérables» er verdens mest populære musikal. Den kalles også «folkets musikal» på grunn av populariteten. Over 50 millioner mennesker på verdensbasis har sett den i en eller annen oppsetning. Den er blitt vist i 38 ulike land og blitt fremført på 21 ulike språk. Forestillingen har en engasjerende handling og fantastisk vakker musikk.

Queen’s Theatre viser «Les Misérables» mandag til lørdag kl.1930, onsdager og lørdager vises musikalen også kl. 1430. Dørene åpnes 30 min. før forestillingen begynner.
For mer info/billettbestilling: www.delfontmackintosh.co.uk

Pris:
fra £20 til £55.
Forestillingens varighet: 3 timer inklusiv 15 min. pause.

Adresse og transport:
Adresse: Shaftesbury Avenue, London

T-bane:
Nærmeste stasjon er «Leicester Square». Både Picadilly line og Northern line stanser ved denne stasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

*