Hjem » Uteliv

Uteliv

Notting Hill Artsclub

Dette er ingen tradisjonell nattklubb – og den holder heller ikke like lenge åpent utover natten som andre klubber. Den er likevel verd et besøk på grunn av sin spesielle, uformelle atmosfære og varierte program. Her skjer det noe alle ukens dager, og det er også mulig for utøvende musikere å få avspilt sine demoer eller selv opptre på scenen ... Read More »

93 Feet East

93 Feet East er en «funky East End» nattklubb. Stedet kan tilby gjestene et variert program med noe som skjer hver eneste kveld. I helgene er dette et populært sted med masse folk og god stemning. Nattklubben veksler mellom live-konserter og DJ’s som spiller musikk. 93 Feet East har et stort hovedrom, «The Main Hall», med scene for opptredener, en ... Read More »

Mahiki

Nattklubben Mahiki har rykte på seg som et møtested for kjendiser. Bl.a. er prinsene Harry og William sett her flere ganger, og klubben skryter også av å ha hatt Scarlett Johansson og Paris Hilton på gjestelista. Klubben er ellers – som navnet antyder – Stillehavs-inspirert med et umiskjennelig Tahiti-/Hawaii-preg. Det er et typisk cocktail-sted, der Piña Colada er blant favorittene ... Read More »

Traffic

Nattklubben Traffic er relativt ny, men har likevel opparbeidet seg et godt rykte som treffsted – særlig fordi noen av Londons mest kjente DJ’s har latt seg engasjere her. Klubben ligger i det sentrale West End-strøket Holborn, i første etasje i den staselige bygningen Victoria House. Interiøret er moderne og lokalene romslige. Når det gjelder musikk-genre, har Traffic spesialisert seg ... Read More »

Pacha

Pacha er en verdensomfattende nattklubbkjede som også har en avdeling i Westminster, London. Nattklubben ligger i en historisk bygning fra 1920-tallet. Stedet er smakfullt innredet, og blir omtalt som stilfullt og sofistikert. Pacha har 2 dansegulv, og er designet som en ballsal. Nattklubben legger vekt på glamour, så husk pent antrekk! Noen av verdens beste DJ’s har gjesteopptredener her. Både ... Read More »

Pizza Express Jazz Club

Pizza Express Jazz Club er en av de mest populære Jazz klubbene i London. Stedet er unikt i en liten kjeller hvor du også kan spise Pizza. Jazz klubben har eksistert i over 35 år og har sitt eget band i tillegg til å tilby publikum Londons mest spennende talenter. Adresse: 10 Dean st, Soho Telefon: 0171 439 872   Read More »

Jazz After Dark

Jazz After Dark ligger i Soho og er en Cocktail Bar, en restaurant og en Jazzklubb. Stedet har eksistert siden 1985, og er i dag like populært. Bandet «Hot Blues & Latin» spiller hver kveld. I tillegg er det live-konserter 6 dager i uka med ulike jazz og blues-artister. Jazz After Dark reklamerer med god stemning, koselig interiør, topp live-musikere ... Read More »

The Wortex Jazz Club

The Wortex Jazz Club har eksistert i over 20 år, og ligger i nord-Londons område Dalston. Jazzklubben har konserter 7 dager i uka, og legger spesielt vekt på unge jazzmusikere og lokale talenter som fremfører moderne jazz. Stedet har også ofte besøk av jazzmusikere i verdensklassen. Konsertene starter vanligvis kl. 2045 og varer i halvannen time. The Wortex Jazz Club ... Read More »

Ronnie Scott’s Jazz Club

Ronnie Scott’s Jazz Club er en av de eldste jazzklubber i verden. Ronnie Scott (1927 – 1996) var en britisk jazz-saksofonist som startet Jazz Club i London første gang i 1959. I 1965 åpnet han klubben i Frith Street i Soho, der den også befinner seg i dag. Ledende jazzmusikere fra hele verden har hatt live-opptredener i klubben som bl.a. ... Read More »

Waxy O’Connors

Waxy O’Connors er en populær irsk pub som mange turister besøker når de er på ferie i London. Dette er et travelt sted som har 4 barer og et hyggelig interiør. Selv om puben er fordelt på hele 6 etasjer, kan det likevel være vanskelig å finne en ledig sitteplass. Stedet har live-musikk hver søndag kl. 1930, der det spilles ... Read More »